December 2021 

Wéér bijna een jaar voorbij, bizar. Zeuren over Corona is het laatste waar ik zin in heb dus hier zal ik niet over gaan beginnen.  De grote North Sea Winner in Uitgeest heeft het op het nippertje gehaald, gelukkig maar. We keken enorm uit naar deze show! De resultaten kun je hier onder vinden. Het voordeel van deze enorm grote Internationale show is dat alle oude vrienden /catteries uit het buitenland ook komen. Zo ook Cattery Farrugia uit Denemarken. Achter de schermen door toch vers bloed aangekocht voor de cattery! Farrugia's Brenda komt ons kattenteam versterken. Een heerlijk lief en eigenwijs kitten van 18 weken oud. Blue bicolour, met een prachtige bloedlijn, uiterlijk en heerlijk karakter. Ze kletst de oren van mijn hoofd af en was gelijk al thuis hier in het hoge Friesland. 

De NSW show ging samen met een hotelovernachting, altijd weer een ervaring, 5 katten in een hotelkamer. De kater in de badkamer en de dames op bed, nou het was een feest! Een oog dicht doen zat er niet bij dus. De show bestond zaterdag uit de keuringen en de zondag uit de best in show. Helaas geen nominaties voor mijn poezels, en geen ragdolls die uiteindelijk de NSW titel gekregen hebben. Maar goed, het blijft een jurysport! De vibe was weer intens goed en alles weer tot in de puntjes geregeld door Mundikat, mijn eigen vereniging. Behalve een nieuwe kat en bulten goodiebags namen we ook mee: wallen onder de ogen. Toch nog even stewarden op de zondag, blijft leuk maar aangezien ik herstellende ben van Corona was mijn batterij snel leeg. 

En nog even mooi nieuws delen: Stelladolls Amy is in verwachting, een dikke ronde buik laat zien dat ze halverwege januari ons gaat verblijden (Inshallah!) met kleine mini Amy's. Niemand minder dan Archie heeft Amy gedekt. 

Ook Nova (Kinnaridolls Extraordinary) is in verwachting van Archie, deze zullen hopelijk eind januari geboren worden. Dit zal Archie zijn laatste nestje zijn, want morgen gaat hij onder het mes. Zijn jaren als dekkater zullen voorbij zijn. Hoog tijd voor hem om lekker op de bank te hangen zonder hormonen! De tijd zal het laten weten of hij nog lekker in de groep gaat vallen daarna!

Fijne feestdagen!

PS: de wachtlijsten voor de kittens in januari zijn open! Als je nog een kitten van Archie wilt is dit je laatste kans!

Resultaten:
 Kinnaridolls Amazing Gentleman (Archie) is IC geworden
Kinnardolls Dazzle me JZ is CH geworden + 2 certificaten voor IC
DK* Farrugia's Brenda excellent 1 kittens
Kinnaridolls Frisky Whiskey excellent 1 junioren
Jimoje's Silver-Black-Bibi excellent 1 junioren cat 3